Kaikki työpajat pidetään englanniksi. WorkFlow Kadonneita tiedostoja? Puuttuvia kansioita? Kaksoistiedostoja? Loputonta exporttausta ja importtausta? Sekaisia kovalevyjä? Oudon näköisiä raakatiedostoja? Ylipitkiä prosesseja? Hukkuneita kuvia? Tämä työpaja auttaa ratkaisemaan yllä olevia ongelmia, ja paljon muitakin. Adobe Lightroom on todella laadukas kuvanhallintaohjelma, joka tarjoaa tehokkaita ratkaisuja importtaukseen, luettelointiin ja prosessointiin. Sen toiminnan ymmärtäminen säästää valtavasti aikaa, tarjoaa perustavia ratkaisuja tiedostojen käsittelyyn ja lyhentää ja helpottaa päivättäistä työmäärää huomattavasti. Tässä työpajassa käsitellään kaikki Adobe Lightroom 3:n tärkeimmät osa-alueet, jotka muuttavat työntekoa tehokkaammaksi, järjestelmällisemmäksi ja helpommaksi ja tutustutaan back to back -integraatioon Photoshopin kanssa. Työvaiheet tallennetaan screen recordingeina, jotka voi työpajan päätteksi ottaa mukaan ja palata niiden pariin tarpeen tullen. Työpajan kesto on 2-3h ja hinta 75€/hlö. Työpaja voidaan järjestää ryhmälle tai yksityisopetuksena joko kotonani tai valitsemassanne paikassa. Kuvankäsittely Kuvankäsittely Kuinka käsitellä kuvia niin, ettei lopputulos näytä tältä?

Lightroom Workshops

Työpajassa käydään läpi Photoshopin perus- ja vaativampiakin kuvankäsittelytekniikoita. Työvaiheet tallennetaan screen recordingeina, jotka voi työpajan päätteksi ottaa mukaan ja palata niiden pariin tarpeen tullen.

Työpajan keston on noin 2 tuntia ja hinta 125€/hlö Työpaja voidaan järjestää ryhmälle tai yksityisopetuksena joko kotonani tai valitsemassanne paikassa.

Retouching Workshops Lighting The flash lighting workshops are available in three episodes:

EI: An Introduction To Flash

This workshop will provide a hands on introduction to using an off camera hotshoe/speedlight flash to light a portrait on location.

The workshop is three hours in duration and there are six places per workshop at 75€ per head.

I offer private tuition with identical content for 125€ per class. Please email for details or to make a booking.

Please contact me for further details.